Att köpa snus

När man ska köpa snus så finns lite olika alternativ till inköpsplatser. Alternativet som passar just dig beror oftast på: hur fort du behöver ha det, vilket märke du är ute efter samt om du är ute efter att spara pengar på ditt inköp.

Vanligaste vardagsköpen görs oftast på mackar, kiosker och vanliga mataffärer. Är man dock ute efter något mer annorlunda märke så är tobakshandeln att rekommendera om du vill handla just i en fysisk butik.

Det billigaste sättet, och med ett större utbud är självklart näthandel. Där kan du hitta sorter som är svåra att hitta i butiker, samt till lägre priser. När du ska http://www.köpa-snus.se/ har du även alternativet att köpa snussats. Det är ett mycket billigare alternativ än de färdiga dosorna. Köper du en färdig dosa har du att välja på att antingen köpa lössnus eller portionssnus. Lössnus ser ut som dosa fylld med blomjord ungefär. Det svarta kladdiga pulvret kramas sedan till en boll som förs in under överläppen. Portioner är klara att stoppa in direkt, och man slipper kladdet.

Snus finns i väldigt många smaker, så därför blir urvalet på nätet nästan oändligt. En färdig dosa kostar ungefär 50 kronor för ca 20 prillor. Om man köper en sats däremot så får man kilovis för bara några hundralappar. Även det snuset kan man smaksätta till en passande smak. Snus innehåller nikotin och är därför beroendeframkallande.