Mysig loppis

Hej på er och välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att mina läsare har haft en bra dag och att ni kommer få en bra fortsatt vecka. I dagens inlägg kommer jag faktiskt med ett tips, då jag vet att ni gillar sådana här typer av inlägg och då jag tror att det är många av er som kommer intressera er för just detta. I veckan besökte jag Pinea Ekonomisk Förening, som är en otroligt mysig loppis här i Ruda, som jag faktiskt aldrig tidigare besökt. Det var en väldigt mysig loppis där det fanns mycket fynd att göra. Då jag tidigare tyckt att just det här med bra loppisar är svårt att hitta i Ruda, blev jag väldigt glad när jag efter ett tips från en vän valde att besöka Pinea Ekonomisk Förening. Jag vet att det är många av er läsare som under mina tidigare inlägg om just loppisar har intresserat er och jag vet även att det generellt är många som intresserar sig just för antika fynd och loppisar, därför vill jag verkligen rekommendera mina läsare i Ruda med omnejd även ni vända er till detta företag, då alltså Pinea Ekonomisk Förening.

Efter shoppingrundan tog vi en fika på deras mysiga café och jag vill verkligen även påpeka att all personal på Pinea Ekonomisk Förening är otroligt trevliga och kundbemötande. Jag kommer definitivt välja att fortsätta vända mig till just Pinea Ekonomisk Förening, då jag verkligen anser att det finns otroligt mycket antika fynd att hitta hos dem. Precis som jag nämnde tidigare har jag verkligen haft svårt att hitta bra ställen i Ruda att hitta antika fynd på, och då jag vet att det är väldigt efterfrågat kommer jag i inlägget länka till Pinea Ekonomisk Förening hemsida, där ni kan läsa mer om detta företag. Jag hoppas att ni får en fortsatt bra dag och även att ni tyckte om mitt tips idag.

Du gillar kanske också...