Reklamflaggor av högsta kvalitet

Vill ditt företag flagga för sitt budskap? Låt kunderna hitta rätt genom att använda er av företagsflaggor eller reklamflaggor utanför kontoret eller på mässor. Flaggfabriken Svanen i Gävle tillverkar reklamflaggor av högsta kvalitet, och de tillverkas efter företagets önskemål. De tål väder och vind och håller bästa kvalitet. Såväl sömnad, material och det stora utbudet av svensktillverkade flaggstänger utvecklas ständigt, och idag används de senaste teknikerna inom screen- och digitaltryck.

Företaget är ett av Sveriges äldsta varumärken och historien tar dig tillbaks till mitten av 1800-talet. Detta var när fraktfartygen började lägga till vid Gävles hamn. Från USA och England skeppades bomull till Gävles dåvarande största industri, Gefle Manufaktur AB. När familjeföretaget startade tillverkades främst garner till fiskenäringen, och även Svanens bomullsflaggor såg dagens ljus för första gången. Från företagsstarten 1849 och fram till idag för familjeföretaget flaggtraditionerna vidare. Historien har gett den expertis och kunskap som idag finns inom området för att tillverka produkter av högsta kvalitet.

http://www.svanen.com/sv/flaggor/foretagsflaggor-tryckta/ finns hela utbudet av flaggor. Här finns många olika slags flaggor att välja mellan, bland annat tryckta företagsflaggor och reklamvepor, vimplar, flagg- och vimpelspel, bordsflaggor, båtflaggor, landskapsflaggor och flaggstänger i glasfiber. I webbshoppen är det även enkelt att lägga en beställning.