Matverkstan i Uppsala AB

Hej igen, alla mina fina och fantastiska läsare! Jag hoppas att ni alla mår superbra. I det här inlägget idag så ska jag skriva om en sak som jag verkligen tycker är jättekul att få skriva om och äntligen dela med mig av här på bloggen. Det handlar nämligen om catering i Täby, Sollentuna, Danderyd, Uppsala eller på Lidingö i Stockholm då bland annat.

Anledningen till varför jag ville skriva om just det här idag är för att det har varit så oerhört många av er läsare som har hört av er till mig under den senaste tiden och efterfrågat att jag ska skriva om vilken catering vi tog hjälp av under vårt senaste evenemang. Därför så tycker jag att det också är så otroligt roligt att kunna skriva om det här, för jag tycker verkligen att just den cateringfirman är hur bra som helst och jag vill ju då givetvis kunna uppmärksamma detta. Hur som helst så heter dem inget mindre än Matverkstan i Uppsala AB och jag hoppas nu verkligen på att både kunna uppmärksamma deras kompetens och engagemang när det kommer till just catering samt att kunna vara till hjälp för mina läsare som har undrat under en tid nu vart man ska vända sig när man vill ha bra hjälp när det kommer till just då catering. Som sagt så är ju då det här lite inriktat för er som befinner er någonstans i eller i närheten av Stockholm, så alltså exempelvis då Täby, Danderyd, Sollentuna, Lidingö eller Uppsala, men jag hoppas ändå på att det kommer att kunna vara till hjälp för så många av er som möjligt. Det är ju här i Stockholm som jag själv bor och arbetar och därför så blir det ju lite det som jag vet om och känner att jag kan rekommendera till er!